facebook
Article image

Torsdagspremiär v. 19 - 20

Fransk sommar, pojkbandsmusikal och actionkomedi med Mel Gibson bland veckans nya filmer i Viddla.

Barndomskompisarna Dune och Mathilde åker på semester till Frankrikes sydvästra kust varje sommar. Denna sommar är inte allt riktigt som det brukar vara, då de två vännerna sakta men säkert är på väg att ta steget från barn till ungdom. Häng med till filmen This One Summer (Cet été-là) för att följa dem genom sommarlovet.

Pensionären Harold bestämmer sig för att resa till sin döende väninna - till fots. Han har varken bra skor, karta eller mobiltelefon. Kan Harold Frys oväntade vandring leda till ny insikt och försoning?

I Greatest Days vinner tjejgänget med Rachel (Aisling Bea) i spetsen biljetter till en återföreningskonsert med sitt favoritpojkband. Filmen är baserad på musiken till 90-talsälsklingarna Take That.

Det blir trubbel i Maggie Moore(s) när polischefen Sanders ska utreda mordet på två kvinnor med identiska namn.

Längtar du efter en klassisk actionkomedi hittar du det i filmen Bandit. Filmen är löst baserad på boken om The Flying Bandit. Den handlar om mannen som römmer från fängelse och åker till Kanada, där han rånar ett stort antal banker och guldsmeder. Josh Duhamel spelar huvudrollen med veteranen Mel Gibson som sin beskyddare.

De minsta kan roa sig med filmen Gooseboy. Gejmaren Viggo möter en talande gås som försöker hitta tillbaka till sin flock. Tillsammans ger de sig iväg på en fantastisk resa.

Ha en fin filmvecka!

Publicerad: 2024-05-08   Senast uppdaterad: 2024-05-08


Feedback