facebook
Article image

#Torsdagspremiär v. 43

Livsomvälvande filmer i Veckans filmsläpp!

Äntligen torsdag, och äntligen nya filmer i Viddla. Som vi längtat efter att få presentera veckans godingar! För vad sägs om den hisnande och makalösa natur- och spänningssökande dokumentären Supervention där vi får följa en del av världens främsta åkare inom free-skiing.

För den som söker ett annat typ av drama så kan vi annars erbjuda Sofia Coppolas prisade film Somewhere som handlar om den framgångsrike skådespelaren Johnny Marco. Han lever ett liv i överflöd och i hans självupptagna värld ryms bara han själv - något som ställs på ända när hans elvaåriga dotter Cleo oväntat flyttar in.

Även Warren Schmidt omvärderar sitt liv när han går i pension, efter att ha ägnat hela sitt liv till försäkringsbranschen. I sitt yrke har han lärt sig att utifrån faktorer som välstånd, livsomständigheter och sjukdomshistoria räkna ut hur länge en människa kan leva. När hans fru plötsligt omkommer ger han sig själv högst nio år. Den stora krisen är ett faktum.

Det krisar även för det lilla modiga biet Maya då hon och hennes vänner hamnar i flera spännande äventyr i filmen Biet Maya – Trollslände expressen.

Publicerad: 2018-10-24   Senast uppdaterad: 2018-10-24


Feedback