facebook
Article image

#Torsdagspremiär v. 40

Denna första torsdag i oktober firar vi med att presentera nya, och i vanlig ordning fantastiskt sevärda filmer. För vad sägs om aktivistiska kamper för överlevnad, jakten på Bigfoot, framgångssagor och kärlek? Sätt dig ner och njut av en film denna höstiga torsdag!

Thunder Road är ett svart, humoristiskt indiedrama där vi följer kommissarien Jim Arnauds navigering i ett mycket kaotiskt liv.

Paris på 90-talet och aktivisterna i gruppen Act Up börjar bli frustrerade över att det inte finns tillräckligt med hjälp för att stoppa Aids. I120 slag i minuten får vi följa aktivisterna Nathan och Sean när gruppen tar till extraordinära åtgärder för att skapa förändring.  

Nisha skickas till sina släktingar i Pakistan då hennes pappa kommer på henne med en norsk pojkvän. Vad ska folk säga bygger på regissören Iram Haqs egna erfarenheter.

The music of silence är baserat på operasångaren Andrea Bocellis liv.

Bröder på flykt är en film som utspelar sig under andra världskriget, där vi får följa två bröders flykt genom ett krigshörjat Frankrike.

I The man who killed Hitler and then Bigfoot kämpar krigsveteranen mot både inre och yttre monster, ska han lyckas rädda både sig själv och mänskligheten?

Hoppas du hittar en riktigt bra film att förlora dig i! Enjoy!

Publicerad: 2019-10-03   Senast uppdaterad: 2019-10-03


Feedback