facebook
Article image

Gott Nytt År 2020

Kära viddlare, vilket år vi haft!

Innan vi riktar våra blickar framåt vill vi ägna en liten stund åt att blicka bakåt. Det har verkligen varit ett fint Viddla-år. Vi har välkomnat flera nya medlemmar till Viddla-familjen! Så nu finns det viddlare i både Åre, Stockholm, Örebro och Sollefteå.

Vad har vi mer gjort, jo vi har kryddat några av våra publiceringar med texter från en riktig stjärnrecensent! Orvar Säfström har under året fortsatt skämma bort oss med sina rekommendationer ur Viddlas fantastiska filmutbud, som t.ex. här. Lyxigt tycker vi!

Vi har också arbetat riktigt hårt för att förbättra Viddla, och gett er Viddla 2.0. En hel drös med nya funktioner som underlättar för er att tipsa andra om sevärda filmer, se aktiva lån och favoritmarkera filmer.
Du kan läsa mer om de nya funktionerna här ifall du har glömt bort någon av våra nya finesser!

I höstas bröstade vi upp oss ordentligt när vi stolt kunde presentera vårt fina samarbete med Filmbasen, som drivs av Film Stockholm. Det samarbetet har nämligen gjort att vi kan erbjuda alla viddlare frivisning av kortfilm. Vill du läsa mer om denna förträffliga möjlighet till att se kortfilm så kan du klicka här.

Vi har också adderat två andra funktioner i Viddla detta år, vilka vi är mycket glada över. Det ena är att vi lanserade jämställdhetsmärkning av film med hjälp av Bechdeltestet, läs mer om detta här.

Det andra är att vi numer märker de filmer vi har som stödjer syntolkning via mobilappar. Alla har rätt att se bra film! Läs mer om funktionen här.

Om vi nu istället riktar blicken framåt så har vi ett starkt filmår framför oss, med massor av bra och sevärd film och nya viddlare har vi också. Ett särskilt välkomnande vill vi ge till Strömsund och Täby, som startar igång sitt Viddla-liv i januari! Hoppas ni kommer att trivas hos oss!

Vi vill gärna höra av er som viddlar, kanske vill ni skicka filmtips till oss, eller ge oss annan feedback! Det gör ni lättast genom att klicka på den gula feedback-knappen ute i högermarginalen.

Sist men absolut inte minst så vill vi passa på att tacka för detta år, och önska er ett riktigt Gott Nytt År!

Vi ses igen 2020!
Varma hälsningar från Viddla-teamet!

Publicerad: 2019-12-19   Senast uppdaterad: 2019-12-19


Feedback