facebook
Article image

#torsdagspremiär v. 25-26

Varva midsommarfirandet med mysiga filmstunder

Hur gick det egentligen till när Lassa och Maja träffades och bildade LasseMajas detektivbyrå? Det får vi reda på i filmen LasseMajas detektivbyrå - det första mysteriet.

Det som skulle blivit en romantisk helg i New York för det unga kärleksparet Gatsby och Ashleigh blir genom en rad slumpartade händelser istället ett uppvaknande där de båda börjar ifrågasätta sina livsval i Woody Allens A rainy day in New York.

När den nu vuxne fembarnspappan Alexandre upptäcker att den katolska prästen som förgrep sig på honom som barn fortfarande arbetar med ungdomar påbörjar han en juridisk kamp mot kyrkan för att skydda nya barn från övergrepp i franska dramat I guds namn.

Proxima är berättelsen om den franska astronauten och ensamstående mamman Sarah och hur hon försöker kombinera livet som förälder till sin dotter med rollen som pionjär inom rymdforskningen för att ta människan till Mars.

Wild Rose är filmen om skotska Rose-Lynn och hennes stora kärlek till countrymusiken. Efter att hon blivit frisläppt från ett fängelsestraff gör Rose-Lynn allt hon kan för att lyckas som sångerska mot alla odds.

A Night of Horror: Nightmare radio är en antologi av skrämmande berättelser, från klassiska spökhistorier till psykopatiska mördare på jakt efter troféer.  

Mycket nöje och glad midsommar önska vi på Viddla!

Publicerad: 2020-06-17   Senast uppdaterad: 2020-06-17


Feedback