facebook
Article image

#Torsdagspremiär v. 43-44

Spänning, humor och drama i veckans torsdagspremiärer.

Efter att Cami skilt sig från maken Craig påverkar det hennes och dottern Asters relation rejält. Men när Craig dör oväntat träffar Cami och Aster hans änka och dotter. Det dröjer inte länge innan flera hemligheter dyker upp och det blir en rejäl utmaning för samtliga medlemmar i den nya familjen i hyllade The rest of us.

Författaren Charles Condomine har fått i uppdrag att göra om sin senaste roman till film. När han får skrivkramp anlitar han anlitar han spiritualisten madame Arcadi för att få inspiration i My better halves.

Marinofficeren Johnny Firpo får uppdraget att krossa ligan som svarar för den illegala spelverksamheten i Florida, detta sedan polisens försök misslyckats. Johnny Firpo får den brillianta idén att infiltrera ligan och tar till sin hjälp ex-spelaren Charlie Firpo i actionkomedin Trinity: Gambling for High Stakes (Odds and Evens) från 1978.

Little foot är en mini-Bigfoot med ett stort hjärta. När hans pingvinkompisar Zoey och Flip berättar om skurken Barclay Blunderboars lömska planer som hotar alla magiska varelser i galaxen bestämmer han sig för att ta saken i egna händer. Tillsammans med sin bäste vän, isbjörnen Murray, tar han upp kampen mot fienden i Little foot.

I komedin Making babies spelar Eliza Coupe och Steve Howey det ofrivilligt barnlösa paret Katie och John. Att skaffa barn skulle vara en enkel match, men det visade sig vara svårare än de trodde. De bestämmer sig nu för att prova alla sätt och metoder som finns på marknaden för att få sitt efterlängtade barn.

I Alfred Hitchcocks filmklassiker Young and innocent från 1937 hittas skådespelerskan Christine Clay (Pamela Carme) mördad på stranden av en av sina pojkvänner, författaren Robert Tisdall (Derrick De Marney). När han springer för att ringa polisen, tror två vittnen att han är den flyende mördaren.

Publicerad: 2021-10-28   Senast uppdaterad: 2021-10-28


Feedback