facebook
Article image

Alla hjärtans dag med Viddla!

Årets mest romantiska dag är här! Vad passar då bättre än att krypa ner i soffan och kolla på någon av våra kärleksfilmer?

Kärlek går inte alltid som man tänkt sig. Fråga bara Vicky i Vicky, Cristina, Barcelona som trodde hon hade framtiden säkrad med sin fästman, men inte kan hindra sig från att bli förälskad på nytt när hon träffar Juan på en resa till Barcelona. I Copenhagen blir William förälskad när han reser från USA till Danmark för att hitta sin gamla farfar.

Men ibland går det ungefär som man tänkt sig, som för Isak i filmen Odödliga när han är på jakt efter kärleken och träffar Em. Där ska det dock visa sig att det finns annat som kan gå fel, även om man har hittat kärleken.

I Edward II får vi följa kungen av England som gör allt han kan för att få tillbaka sin älskare till hemlandet. Vill du drömma dig bort till romantikens huvudstad kan du titta på Midnatt i Paris, Magic in the Moonlight, eller Två älskande i Paris.

Här finns filmer för den som är mitt inne i kärleken, för den som längtar efter kärleken, eller för den som klarar sig bäst på egen hand. 

Publicerad: 2018-02-13   Senast uppdaterad: 2018-02-13


Feedback